Waktu Persiapan: 10 menit
Waktu Memasak: 15 menit
Jenis makanan:
Hidangan Utama
Penilaian:
Nilai Rata-rata Anggota FatSecret
|
oleh anggota: lenny
Baked Lemon Snapper
Healthy way to cook snapper with a lovely lemony sauce.
Bahan-bahan
Cara memasak
- Preheat oven to 390 °F (200 °C).
- Mix together minced lemon rind, lemon juice, chopped parsley, salt and cayenne.
- Rub snapper filets generously with mixture and place in baking dish.
- Place fish in oven and bake for about 10-15 minutes.
476 anggota telah menambahkan resep ini ke buku masak mereka
|
Tinjau kembali
This recipe produced sushi for me. It takes more than double the recommended cook time to make the fish flaky. My seafood chef says 425F for 20-25 minutes is a good place to start. Fish was not frozen and the oven is very good at keeping temperature.
28 Jan 21 oleh anggota: glimpy1
|
|
This would work for B4B program
12 Jan 13 oleh anggota: Mrs Solberg
|
Love Snapper, it's a clean, tasty fish! This recipe just adds a tad of taste, yet allows the flavor of the Snapper to still dominate.
14 Feb 12 oleh anggota: FitSmartz
|
I loved the flavor. The rest of the family thought it was good.
30 Jul 11 oleh anggota: ESER
|
Iam going to try this, with the head off !
15 Jul 11 oleh anggota: Iamhealed
|
I'm going to try this!! thanks!
27 Agu 07 oleh anggota: Reina Estrella
|
Replace the salt and pepper to cayenne pepper and it's perfect for the Fat Fluh Plan.
03 Jun 07 oleh anggota: shenty
|
Great for low carbers
24 Apr 07 oleh anggota: SandyBon
|
Nice simple recipe.
23 Sep 06 oleh anggota: ronny
|
|
|
|
|
Tinjau kembali resep ini
Anda harus masuk untuk meninjau resep ini. Klik disini untuk masuk.
|
|
|
Temukan Resep Lainnya
|
Saring Menurut Jenis Makanan
Hidangan Utama
Resep Terbaru
Lauk sayuran rendah kalori.
|
Sarapan atau camilan enak.
|
Begitu lezat dan mudah dimasak.
|
Minuman sehat dari buah dan sayuran.
|
|
Kirim Resep
Ringkasan Gizi:
|
|
Terdapat 177kalori dalam 1 porsi Baked Lemon Snapper.
|
|
Rincian Kalori: 12% lemak, 5% karb, 82% prot. |
|
Informasi Gizi
Ukuran Porsi
per porsi
Energi
740 kj
177 kkal
Lemak
2,32g
Lemak Jenuh
0,49g
Lemak tak Jenuh Ganda
0,788g
Lemak tak Jenuh Tunggal
0,436g
Kolesterol
63mg
Protein
35,1g
Karbohidrat
2,23g
Serat
0,6g
Gula
0,58g
Sodium
692mg
Kalium
752mg
Rincian Kalori:
Karbohidrat (6%)
Lemak (12%)
Protein (82%)
|
|
*Berdasarkan AKG dari 2000 kalori
|